Visie

• Vragen staat vrij. Bel of mail me indien je bijkomende vragen of opmerkingen hebt.
• Mijn waarheid hoeft niet persé de jouwe te worden. Ik gooi het omhoog en jij pikt eruit wat voor jou goed voelt. Weet dat in welke relatie dan ook, er altijd sprake is van wisselwerking. Ook ik leer graag nog iedere dag bij … ja, ook van jou!
• Ik hou van helderheid en aanpakken en verwacht van eenieder die met een hulpvraag komt, actief meedenkt en de innerlijke bereidheid heeft om ZELF stappen te zetten. Het aantal keer dat iemand bij mij komt, is afhankelijk van de hulpvraag en jouw gevoel.
• Ik hou van open communicatie dus indien er voor jou iets niet (meer) klopt, dan verneem ik het graag.
In mijn wereld is er genoeg voor iedereen. Ook al gaan de alternatieve wereld en de reguliere hulpverlening niet altijd hand in hand, toch blijf ik samenwerking tussen coaches, psychologen, psychiaters en andere hulpverleners nastreven, om zo te komen tot die harmonieuze samenleving waar we allemaal naar verlangen.

Verantwoordelijkheid

• Een (jong)volwassene is zelf verantwoordelijk voor wie hij is en voor wat hij doet.
• Als coach neem ik de verantwoordelijkheid om het proces te begeleiden, tot daar waar ik het recht heb om te begeleiden. Als coach neem ik de verantwoordelijkheid om door te verwijzen indien ik stoot op een ernstige ‘blessure’.


Weet … en besef dat de weg naar innerlijke groei een continu (leer)proces is- van vallen en opstaan - dit gedurende je leven hier op deze mooie aardbol. Alles is en blijft immers continu in beweging.