Vrij vertaald betekent de Japanse term Reiki, Universele Levensenergie.

Tijdens een behandeling lig je (bij voorkeur in losse kledij) op de massagetafel. De handen van de therapeut worden in verschillende handposities (op chakra’s, organen, zintuigen, ter harmonisatie hersenactiviteit, doorstroming wervelkolom…) gelegd. Vanuit die bewuste, liefdevolle aandacht wordt een volledige lichaamsbehandeling gegeven.

De kracht van Reiki: het vermogen van je lichaam tot zelfhealing wordt bevorderd, relaxerende en pijnreducerende werking, emotionele aanvaarding van ziekten, transformatie van emoties die je levenskwaliteit beperken, ideaal tijdens een zuiveringskuur, brengt rust en helderheid in je hoofd terug, tijdens zwangerschap (bevordert het contact met je baby) …

Het resultaat is verbluffend, je ziet en voelt meteen de rust die je overvalt, je voelt je ontspannen, je hebt meer energie, je kunt makkelijker moeilijkheden trotseren. Kortom je voelt je krachtiger en meer in balans.

Aantal sessies

Het aantal sessies hangt af van jouw bewustzijn op dat moment. Ik ben voorstander om jouw gevoel hierin te volgen en het proces zijn werk te laten doen.

Stacks Image 125