Als mens/coach ben ik ook blijvend op zoek. De zin om blijvend te leren en te groeien is tevens ook een van de drijfveren binnen mijn sessies. Ik ben daarom op zoek...misschien wel naar jou? Jij, die bereidheid voelt om meer te halen uit het leven maar niet echt weet hoe daaraan te beginnen. Jij, die eerlijk bent met jezelf en je voelt dat er meer is dan het leven dat je nu leidt. Jij, die goesting voelt om verandering toe te laten in je leven! Jij, die meer innerlijke rust wil ervaren. Jij...die gewoon je ware zelf wil (her)ontdekken.

Als mens/coach vorm ik een soort wegwijzer. Ik prikkel, ik schud wakker, ik breng in beweging. Hoe? Ik ben mezelf, eerlijk & open. En dat ontwapent. Openheid is de smeerolie in elke relatie. Door openheid ontspannen mensen. Door openheid voelt iedereen zijn of haar vonk. Dus er ontstaat beweging. Van binnenuit.

Binnen de sessies werk ik op maat en maak ik gebruik van wat me intuïtief wordt ingegeven. Ik werk en speel graag met verdiepingsvragen, inspiratiekaarten, talenten- en waardenkaarten, allerhande oefeningen, mindfulness, reiki, visualisaties, … Ik bied jou vrijblijvend een aantal inspirerende tips en tricks aan die je verder in je leven kan toepassen.

Hoe ga ik te werk? Je belt of mailt me voor een eerste afspraak. In een kort intakegesprek gaan we samen jouw hulpvraag na en wat je specifiek wil veranderd zien. Het intakegesprek vloeit automatisch over in een sessie. Je kan kiezen voor een verdiepingssessie of een sessie reiki (meer info op volgende pagina).

Stacks Image 273